events  galerij  over ons

Over ons

Een unieke eetervaring

Doppio is een jong cateringbedrijf, opgericht in juni 2015, dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van een unieke eetervaring (op privéfeesten of openbare gelegenheden) door uitsluitend te werken met mobiele traditionele houtovens.

Het voornaamste product dat momenteel wordt aangeboden is de “firebread”: een eigengemaakte lekkernij, geïnspireerd op pizza die op slechts veertig seconden gaar wordt gebakken in de houtoven. Er wordt steeds gewerkt met verse en artisanale producten, waarbij gemikt wordt op een origineel en variërend menu. Het doel is om constant nieuwe gerechten aan te bieden en het cliënteel te laten kennismaken met de eindeloze culinaire mogelijkheden die de houtoven biedt, zoals bijvoorbeeld het garen van een gebraad voor het hele gezin of het bakken van heerlijk vers brood.

Doppio Catering

Outdoor cooking

Na marktonderzoek en de vele persoonlijke ervaringen tijdens cateringopdrachten (DiMange, de exotische markt, Foodtruckfestival Lier,…) is Doppio er van overtuigd geraakt dat de idee van “outdoor cooking” een eetervaring is die sterk aanslaat bij velen. Echter, veel geïnteresseerden kennen slechts de BBQ als buitenshuis kookinstrument.

Daarom wilde Doppio deze markt uitbreiden en de houtoven aanbieden als alternatief voor de traditionele BBQ, die iedereen reeds kent en anderzijds veel beperktere bereidingsmogelijkheden biedt dan een houtoven. Het productenarsenaal dat te koop wordt aangeboden bestaat tevens uit kookboeken, kwalitatief en milieuvriendelijk hout om mee te stoken, een bezem, een pook, schoorstenen,… kortom alles om uw kookervaring compleet te maken.

Doppio Houtovens

Kortom, Doppio is het werk van drie jonge ondernemers uit Antwerpen die niet alleen een passionele vriendschap delen, maar tevens de liefde voor de kookkunst. Door het uitsluitend werken met mobiele houtovens hebben zij getracht een uniek concept uit te werken en de overvloedige positieve respons vertelt dat ze daarin met brio aan het slagen zijn.

Zo is Doppio in sneltempo uitgegroeid tot een meerwaarde in het kooklandschap, die niet alleen stoelt op culinaire vernieuwing ,maar tevens op een klantvriendelijkheid, klasse, efficiëntie en smaaksensaties.