galerij  over ons

Over ons

Een unieke eetervaring

Doppio werd opgericht in juni 2015 en werd al snel een gevestigde waarde in de catering- en foodtruckwereld. Doppio is gespecialiseerd in het aanbieden van een unieke eetervaring doordat we werken met uitsluiten traditionele mobiele houtovens. Daarin bereiden we ter plaatse en à la minute al onze gerechten. Onze menu en diensten zijn flexibel en origineel, toepasbaar op elk feest, gaande van trouw- en communiefeesten tot grote bedrijfsevenementen

Ons bekendste gerecht is de “firebread”: een eigengemaakte lekkernij, geïnspireerd op de traditionele pizza, die op slechts veertig seconden krokant wordt gebakken in de houtoven. We werken steeds met verse en artisanale producten, waarbij we mikken op een origineel en variërend menu. Ons doel is om lekkere, kwalitatieve en verse gerechten aan te bieden en ons cliënteel te laten kennismaken met de eindeloze culinaire mogelijkheden die de houtoven biedt. En niet onbelangrijk: dit alles aan een betaalbare prijs. Aarzel niet om ons te contacteren voor onze brochure of een vrijblijvende offerte!

Contacteer ons

Outdoor cooking

Na marktonderzoek en de vele persoonlijke ervaringen tijdens cateringopdrachten, is Doppio ervan overtuigd geraakt dat de idee van “outdoor cooking” een eetervaring is die sterk aanslaat bij velen. Echter, veel geïnteresseerden kennen slechts de BBQ als buitenshuis kookinstrument.

Daarom wilde Doppio deze markt uitbreiden en de houtoven aanbieden als alternatief voor de traditionele BBQ, die iedereen reeds kent en anderzijds veel beperktere bereidingsmogelijkheden biedt dan een houtoven. Het productenarsenaal dat te koop wordt aangeboden bestaat tevens uit kookboeken, kwalitatief en milieuvriendelijk hout om mee te stoken, een bezem, een pook, schoorstenen,… kortom alles om uw kookervaring compleet te maken.

Doppio's houtovens

Het team

Doppio is het werk van Koen, Jan & Erskyn uit Antwerpen, die niet alleen een passionele vriendschap delen, maar tevens de liefde voor de kookkunst. Opgericht in juni 2015, heeft Doppio door de jaren heen gespecialiseerd in het werken met houtovens. Zo is Doppio in een sneltempo uitgegroeid tot een meerwaarde in het kooklandschap, die niet alleen stoelt op culinaire vernieuwing, maar tevens op service, klasse, efficiëntie en smaaksensaties.

Naast catering op privé- en bedrijfsfeesten is Doppio ook de importeur van authentieke houtovens uit Portugal.

Contacteer ons team