Over ons

Het team

Doppio is het werk van Koen, Jan & Erskyn uit Antwerpen, die niet alleen een passionele vriendschap delen, maar tevens de liefde voor de kookkunst. Opgericht in juni 2015, heeft Doppio zich door de jaren heen gespecialiseerd in het werken met houtovens. Met deze specifieke focus zijn we in een sneltempo uitgegroeid tot een meerwaarde in het kooklandschap, die niet alleen stoelt op culinaire vernieuwing, maar ook op service, klasse, efficiëntie en smaaksensaties. Naast catering op privé- en bedrijfsfeesten is Doppio ook de importeur van haar eigen, authentieke houtovens uit Portugal.

Ondertussen bestaat Doppio uit een team van 5 gepassioneerde collega’s en +30 ervaren studenten en flexi-jobbers.

Contacteer ons team

Een unieke eetervaring

Doppio is gespecialiseerd in het aanbieden van een unieke eetervaring doordat we werken met uitsluitend traditionele mobiele houtovens. Daarin bereiden we ter plaatse en à la minute al onze gerechten. Onze menu en diensten zijn flexibel, origineel en toepasbaar op elk feest, gaande van trouw- en communiefeesten tot grote bedrijfsevenementen

Ons bekendste gerecht is de “firebread”: een eigengemaakte lekkernij, geïnspireerd op de traditionele pizza, die op slechts veertig seconden krokant wordt gebakken in de houtoven. We werken steeds met verse en artisanale producten, waarbij we mikken op een origineel en variërend menu. Ons doel is om lekkere, kwalitatieve en verse gerechten aan te bieden en ons cliënteel te laten kennismaken met de eindeloze culinaire mogelijkheden die de houtoven biedt. En niet onbelangrijk: dit alles aan een betaalbare prijs. Contacteer ons gerust voor onze brochure of een vrijblijvende offerte!

Contacteer ons

Outdoor cooking

Na heel wat marktonderzoek en persoonlijke ervaringen tijdens cateringopdrachten, is Doppio ervan overtuigd dat het idee van “outdoor cooking” bij velen sterk aanslaat, hoewel de meeste geïnteresseerden enkel de BBQ kennen als buitenshuis kookinstrument.

Daarom wilde Doppio deze markt uitbreiden en de houtoven aanbieden als alternatief voor de traditionele BBQ, die ook veel beperktere bereidingsmogelijkheden biedt dan een houtoven. Het productenarsenaal dat te koop wordt aangeboden bestaat uit kookboeken, kwalitatief en milieuvriendelijk hout om mee te stoken, een bezem, een pook, schoorstenen,… kortom alles om uw kookervaring compleet te maken.

Doppio's houtovens