Welkom bij Doppio: pizza foodtruck & woodfired catering

Doppio werd opgericht in 2015 en is het resultaat van een diepgewortelde vriendschap en een liefde voor de kookkunst die de broers Koen en Jan delen. Opgegroeid in een gezin waar genieten van het leven hoog in het vaandel staat, hebben ze deze waarden overgedragen naar hun cateringbedrijf Doppio.
Met onze specifieke focus op het gebruik van de houtoven, is Doppio al snel uitgegroeid tot een waardevolle speler in het foodtruck- en cateringlandschap. We staan bekend om onze ongedwongen sfeer, originele gerechten en professionele aanpak. Onze focus ligt op culinaire vernieuwing en spektakel, maar ook op service, klasse en efficiëntie. En dat op zowel privé- als bedrijfsfeesten.
Naast catering voor privé- en bedrijfsfeesten is Doppio ook trotse importeur van haar eigen, authentieke houtovens uit Portugal. Deze worden te huur en te koop aangeboden voor zij die ook gebeten zijn door de charmes van een houtoven.

Meet the team

Ontmoet het team achter jouw smaakvol event
Onze founder en CEO: Koen
Koen
Founder & Co-owner

Co-Founder & Chef: Jan
Jan
Co-owner

Anna
Sales & Communications

Marketing & Chef: Djuna
Djuna
Marketing & Operations

Een unieke eetervaring

Boek je Doppio in voor catering? Dan kan je rekenen op een unieke eetervaring en ondersteuning bij de organisatie van je feest. We zijn vooral bekend om onze pizzacatering, maar onze menu gaat veel verder dan enkel pizza. Bekijk de pagina over onze catering of vraag onze brochure aan voor meer informatie.
Wat kan je verwachten?
  • Lekkere en verse gerechten uit de houtoven
  • Een uitgebreid menu
  • Totale ontzorging
  • Een professioneel en vriendelijk team

Outdoor cooking

Doppio is dé ambassadeur van outdoor cooking, en werkt daarom uitsluitend met haar eigen houtovens. Na heel wat marktonderzoek zijn we ervan overtuigd dat het idee van outdoor cooking ook sterk aanslaat bij anderen, hoewel de meeste geïnteresseerden enkel de BBQ kennen als buitenshuis kookinstrument. Om een alternatief aan te bieden, ging Doppio zelf aan de slag met het ontwerpen van de ideale hout- en pizzaoven.
Gebaseerd op jaren cateringervaring, brachten we de Doppio houtoven op de markt. Deze bieden we te koop en te huur aan voor zij die ook eens kennis willen maken met de onbeperkte mogelijkheden van een houtoven in eigen tuin, horeca, weekendhuisje of bedrijf.