galerij  over ons

Houtoven Huren

Huur een professionele houtoven bij Doppio Catering

Huur vlot en eenvoudig bij Doppio een houtoven. Wanneer u graag eens wilt werken met een houtoven, dan is het huren van een houtoven de ideale oplossing! U kan de houtoven huren voor een dag, een weekend of zelfs een langere termijn (afhankelijk van beschikbaarheid). Inbegrepen in de huurprijs zijn alle nodige tools om met de houtoven te werken.

Contacteer ons
€150 (incl. BTW) voor 1 dag

incl. tools en 1 zak hout

€250 (incl. BTW) voor een weekend (vrij-zon)

incl. tools en 1 zak hout

1 zak hout (ongeveer 15 kg) krijgt u er van ons gratis bij, meer hout kan u krijgen aan 15 euro per zak. Met 25 kg kom je ongeveer toe om een drietal uur te bakken. Het gaat om ovengedroogde Franse eik, met een ongeëvenaarde kwaliteit om te stoken in een houtoven. Geen gensters, weinig rookvorming, hoge verbrandingswaarden en weinig resten.

Ook deegbollen kan u bij ons afnemen, om het pizzabakken nog iets toegankelijker te maken voor u. Per deegbol betaalt u €1,5, het zijn bollen van ongeveer 200 g (pizza’s van ongeveer 23cm diameter)

Contacteer ons voor de beschikbaarheid van onze ovens en voor reservatie. 

Neem contact op

Hoe gaat het in zijn werk?

U dient de aanhangwagen met daarop de oven(s) gemonteerd zelf te komen afhalen in Hoboken op een moment in overleg (dit kan ook ’s avonds of in het weekend). De aanhangwagen vereist gewoon een B-rijbewijs en is niet geremd. De ovens staan hier veilig en vast op gemonteerd, zodat u er probleemloos mee op de autostrade kan rijden. We raden wel een maximumsnelheid aan van 110km/u.