Huur een professionele houtoven

Ontvang je binnenkort bezoek of probeer je graag eens iets nieuw uit? Met een authentieke houtoven maak je indruk op zowel jong als oud. Daarom stellen wij onze houtovens beschikbaar voor huurperiodes van één dag, één weekend of zelfs langere termijn als de beschikbaarheid het toelaat.

Wat is inbegrepen?

Tools

Om optimaal gebruik te kunnen maken van onze houtoven, helpen we je al op weg met enkele tools: een brede spatel, een smalle spatel en een borstel.

Frans eikenhout

De eerste zak hout (van zo’n 15kg) krijg je er van ons gratis bij. Wens je extra hout, dan kun je deze voor €15 per zak bijbestellen. Het gaat om ovengedroogde Franse eik, met een ongeëvenaarde kwaliteit om te stoken in een houtoven. Geen gensters, weinig rookvorming, hoge verbrandingswaarden en weinig resten. Met 30kg kom je ongeveer toe om een drietal uur te bakken.

Extra deeg?

Staan er pizza’s op het menu? Dan kunnen wij je alvast een handje helpen met onze heerlijke deegbollen. Voor €1,5 per deegbol van zo’n 200g (pizza’s van zo’n 28cm) haal je de innerlijke pizzaiolo in je naar boven.

Onze pakketten

Interesse? Contacteer ons voor de beschikbaarheid van onze ovens.

Contact
Voor een dag
150
incl. btw
ToolsTools
1 bak hout1 bak hout
Deeg (€1,5/bol)Deeg (€1,5/bol)
Extra hout (€15/bak)Extra hout (€15/bak)
Voor een weekend (vrij - zon)
250
incl. btw
Tools Tools
1 bak hout1 bak hout
Deeg (€1,5/bol)Deeg (€1,5/bol)
Extra hout (€15/bak)Extra hout (€15/bak)

Hoe werkt het?

Onze houtovens zijn gemonteerd op een aanhangwagen. Deze kan je zelf komen afhalen op ons adres in Hoboken op een moment in overleg (dit kan ook ’s avonds of in het weekend). De aanhangwagen vereist gewoon een B-rijbewijs en is niet geremd. De ovens staan hier veilig en vast op gemonteerd, zodat u er probleemloos mee op de autostrade kan rijden. We raden wel een maximumsnelheid aan van 110km/u.

Interesse?
Contacteer ons!

Binnen de 3 werkdagen nog geen reactie ontvangen? Check dan zeker de spam folder of stuur ons nog even een bericht op info@doppiofood.be