Houtoven Huren

Huur een professionele houtoven bij Doppio Catering

Haal je graag eens de innerlijke pizzaiolo/a in je naar boven? Dan is het het huren van een houtoven de ideale oplossing! U kan de houtoven huren voor een dag, een weekend of zelfs een langere termijn (afhankelijk van beschikbaarheid). Inbegrepen in de huurprijs zijn alle nodige tools om met de houtoven te werken.

 

€150 (incl. BTW) voor 1 dag

incl. tools en 1 zak hout

€250 (incl. BTW) voor een weekend (vrij-zon)

incl. tools en 1 zak hout

1 zak hout (ongeveer 15kg) krijgt u er van ons gratis bij, meer hout kan u krijgen aan €15 per zak. Met 30kg kom je ongeveer toe om een drietal uur te bakken. Het gaat om ovengedroogde Franse eik, met een ongeëvenaarde kwaliteit om te stoken in een houtoven. Geen gensters, weinig rookvorming, hoge verbrandingswaarden en weinig resten.

Ook deegbollen kan u bij ons afnemen, om het pizzabakken nog iets toegankelijker te maken voor u. Per deegbol betaalt u €1,5, het zijn bollen van ongeveer 200g (pizza’s van ongeveer 28cm diameter).

Contacteer ons voor de beschikbaarheid van onze ovens en voor reservatie. 

Neem contact op

Hoe gaat het in zijn werk?

U dient de aanhangwagen met de daarop gemonteerde oven(s) zelf te komen afhalen in Hoboken op een moment in overleg (dit kan ook ’s avonds of in het weekend). De aanhangwagen vereist gewoon een B-rijbewijs en is niet geremd. De ovens staan hier veilig en vast op gemonteerd, zodat u er probleemloos mee op de autostrade kan rijden. We raden wel een maximumsnelheid aan van 110km/u.