events  galerij  over ons

Houtoven Huren

Huur bij Doppio een houtoven

Huur vlot en eenvoudig bij Doppio een houtoven. Wanneer u graag eens wilt werken met een houtoven, dan is het huren van een houtoven de ideale oplossing! U kan de houtoven huren voor een dag, een weekend of zelfs een langere termijn (afhankelijk van beschikbaarheid). Inbegrepen in de huurprijs zijn alle nodige tools om met de houtoven te werken.
U dient de aanhangwagen met daarop de oven(s) gemonteerd zelf te komen afhalen in Hoboken op een moment in overleg (dit kan ook s’avonds of in het weekend). De aanhangwagen vereist gewoon een B-rijbewijs en is niet geremd. De ovens staan hier veilig en vast op gemonteerd, zodat u er probleemloos mee op de autostrade kan rijden. We raden wel een maximumsnelheid aan van 110km/u.
Naast de nodige tools krijgt u ook 1 zak hout van ongeveer 25kg. Hiermee komt u toch al toe voor een uur of 3 bakken. Extra hout kan u krijgen aan €15 per zak. Ook deegbollen kan u bij ons afnemen, om het pizzabakken nog iets toegankelijker te maken voor u. Per deegbol betaalt u €1,5, het zijn bollen van ongeveer 200 g (pizza’s van ongeveer 23cm diameter)

€121 (incl BTW) voor 1 dag

incl tools en 1 zak hout

€230 (incl BTW) voor een weekend (vrij-zon)

incl tools en 1 zak hout

1 zak hout van ongeveer 15kg krijgt u er van ons gratis bij, meer hout kan u krijgen aan 15 euro per zak. Het gaat om ovengedroogde Franse eik, met een ongeëvenaarde kwaliteit om te stoken in een houtoven. Geen gensters, weinig rookvorming, hoge verbrandingswaarden en weinig resten.

Kostprijs van dit alles? Voor de huur van een oven kost het €121 voor een dag en €230 voor een weekend (prijzen incl BTW). Extra hout is verkrijgbaar aan €15 per zak.

Contacteer ons per mail of telefonisch voor de beschikbaarheid van onze ovens en voor reservatie. 

Waar de ovens ophalen?

De houtovens kunnen opgehaald worden bij onze showroom in Hoboken.
Links kan je een plannetje zien over hoe je ons kan bereiken

Routebeschrijving