Bezig met de organisatie van een feest? Dan mag lekker eten niet ontbreken. Het team van Doppio staat je graag bij om jouw feest te verzorgen van oprechte en heerlijke catering.  Originaliteit, professionaliteit en kwaliteit zijn daarbij onze sleutelwoorden. Kies je voor een formule, of heb je specifieke wensen? Doppio werkt steeds op maat van elk feest. En dit zowel op bedrijfsfeesten als privéfeesten.

Bedrijfsfeesten

Geef je zakelijke evenementen een smaakvolle boost met de catering van Doppio. Ontdek onze veelzijdige menu-opties, perfect voor zowel verfijnde recepties als voor bruisende pensioensfeesten. Laat ons je helpen een onvergetelijke ervaring te creëren voor jouw bedrijf en collega’s. Klik hier om meer te ontdekken over onze cateringopties voor bedrijfsfeesten.

Privéfeesten

Vier speciale momenten met de catering van Doppio. Ontdek ons uitgebreide assortiment van heerlijke gerechten waarmee we zowel intieme familiefeesten als uitbundige huwelijken mee bekoren. Laat ons jouw feest tot leven brengen met smaakvolle creaties en een warme service. Klik hier om meer te ontdekken over onze cateringopties voor privéfeesten.