Doppio op jouw event

Bezig met de organisatie voor een feest? Dan mag lekker eten niet ontbreken. Het team van Doppio staat je graag bij om jouw feest te verzorgen van heerlijke catering.  Originaliteit, professionaliteit en kwaliteit zijn daarbij onze sleutelwoorden. Kies je voor een formule, of heb je specifieke wensen? Doppio werkt steeds op jouw maat. Ontdek ons aanbod en onze werkwijze en laat ons weten hoe wij je van dienst kunnen zijn.
Doppio foodstand

Onze catering

Bij Doppio hechten we aandacht aan de beste smaken, een ontspannen sfeer en een onberispelijke service. Familiair, maar toch professioneel, bieden we een totaalpakket op maat van jouw feest aan. We beschikken over een ruim aanbod van appetizers tot desserten, maar ook dranken waarmee we iedereen kunnen bekoren: van alleseters tot veggie en vegan, en van liefhebbers van alcohol tot non-alcohol drinkers.

Naast ons standaard streetfood aanbod, bieden we ook een verfijndere variant aan, geschikt voor huwelijken of grote bedrijfsfeesten. Voor elk wat wils dus.

Al onze gerechten worden ter plaatse en in de houtoven bereidt. Wil je graag komen genieten van de charmes van onze open keuken en onze ovens, dan nodigen we je graag uit om je bestellingen aan ons kraam te komen halen. Zijn jullie met een grote groep, of wil je liever volop van het feest genieten? Dan brengen wij het eten met even veel plezier naar jullie. Kortom, alles om van jouw feest iets memorabel te maken.

De Doppio pizza

De essentie van onze catering is gericht op onze eigen, smaakvolle en verfijnde interpretatie van de traditionele pizza. Omdat we onze basissaus naar volledig eigen receptuur bereiden, bieden we een unieke smaaksensatie aan. Hier voegen we verse en originele toppings aan toe om de pizza vervolgens in een houtoven te bakken die een ongeëvenaarde smaak en textuur garandeert.

Kom eens kijken aan ons kraam en volg het volledige proces van het platwalsen van het deeg tot het zorgvuldig beleggen van de ingrediënten en bekijk hoe je pizza op minder dan twee minuten heerlijk krokant op je bord ligt. Proef de passie en toewijding die we in onze ambachtelijke bereiding stoppen, en geniet van een met liefde gemaakte pizza. Eet smakelijk!

Ontdek ons aanbod

Heb je specifieke wensen? Deel ze met ons mee, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Standaard aanbod

Flatbread met lichtpikante salsasaus
Rode bietenfalafel met bieslookdressing
Gemarineerde kippenboutjes
Albondigas met bbq saus

Aanvullend aanbod

Gazpacho
Ribbetjes

Luxe aanbod

Mini-burrata met wilde rucola en druppeltomaatjes
⁠Coquille st jacques met geschroeide zeekraal en dille mousseline
⁠Tartaar van zalmforel met pittig groen

Starters

Burratasalade met kers- en druppeltomaat, rucola, cresson, en een crème van frambozen-balsamico
⁠Koude pastasalade met pesto, kerstomaat en geroosterde pijnboompitten

Standaardaanbod pizza

Puro
Forestière
Salchichón
Smokey Pig
Veggie

Luxeaanbod pizza

Burrata
Nduja
Rivierkreeftenvlees
Maîgret de Canard
Asian veggie

Overig assortiment

Roasted Porchetta Buns
Gemarineerde varkensribben met krieltjes (bijgerecht)
Geroosterde groentenschotel (bijgerecht)
Panna cotta met rood fruit
Crème brullée
Taartenbuffet
In samenwerking met Tartes de Françoise

Alcoholisch

Cava
Champagne
Rode wijn
Witte wijn
Bier

Optioneel

Champieter
Prosecco
Speciaalbieren

Non-alcoholisch

Cola (zero)
Troebel appelsap
(Plat) water

Optioneel

San Pellegrino frisdranken

Verloop van een Doppiofeest

 • 1
  Vooraf

  Wil je de catering van Doppio inhuren op jouw feest? Stuur ons dan een mailtje waarin je de datum, locatie, het aantal personen en je specifieke wensen vermeldt. Samen bekijken we de haalbaarheid.

 • 2
  De dag zelf

  1u op voorhand komen we toe om onze foodstand op te bouwen, onze oven voor te verwarmen en af te spreken hoe onze bediening in z'n werk zal gaan.

  Tijdens het feest komen de gasten zoals afgesproken naar onze foodstand, of brengen we het eten naar jullie gasten. De hitte van onze ovens en de korte tijd dat alles gebakken hoeft te worden, zorgt ervoor dat we iedereen snel kunnen bedienen.

 • 3
  Na afloop

  Wanneer ons werk erop zit, zorgen we voor een snelle en propere opruim. Al het afval nemen wij mee.

Dit voorzien wij

9 jaar ervaring

Opgericht in 2015, heeft Doppio er al zo’n 9 jaar ervaring opzitten in het cateringlandschap.

Ongedwongen sfeer, professioneel team

Doppio staat bekend om haar ongedwongen en familiaire sfeer zonder afgifte te doen aan professionaliteit.

Volledige ontzorging

In de planningsfase staan we je graag bij met adviezen en ondersteuning om van jouw feest een succes te maken. On the job werken we volledig autonoom zodat je volop kan genieten.

Vers, lekker eten

Al ons eten is vers en wordt steeds ter plaatse bereid. Zo garanderen we je het lekkerste resultaat.

Dit voorzie jij

18m² voor de foodstand

Om onze open keuken op te bouwen, hebben we ca. 6x3m nodig.

Doorrijbreedte van 2m

We komen steeds ter plekke met een bestelwagen en een aanhangwagen waarop onze ovens gemonteerd zijn. Om onze ovens ter plekke te krijgen, hebben we dus een minimale doorgang van 2m nodig. Is je doorgang kleiner dan 2m, maar groter dan 90cm, dan kunnen we met een losse oven ter plaatse komen.

Stopcontact binnen straal van 50m

Om onze open keuken werkbaar te maken, hebben we stroom nodig. Eén stopcontact van 230V binnen een straal van 50m van de foodstand is hiervoor voldoende.

Wil jij Doppio catering op jouw feest?

Contacteer ons en deel je wensen mee!
Binnen de 3 werkdagen nog geen reactie ontvangen? Check dan zeker de spam folder of stuur ons nog even een bericht op info@doppiofood.be