events  galerij  over ons

Bedrijfsfeesten

bieren bedrijfsfeesten
flatbread met licht pikante salsa
prosecco en fris
mobiele houtovens bedrijfsfeest
meringuetaart
Doppio open bar
provencaalse flatbread
krokante napolitaanse firebread
houtoven catering

Catering voor bedrijfsfeesten

Geeft u een bedrijfsfeest en bent u op zoek naar de juiste catering? Doppio biedt u de oplossing die u zoekt. Naast haar befaamde firebread en roasted porchetta buns, hebben we ook een reeks appetizers en heerlijke desserten. Ook dranken catering brengen we op een geheel eigen manier, om een ontspannen en losse sfeer te garanderen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Appetizers

Onze appetizers variëren een beetje doorheen de seizoenen, en we bieden steeds een gezonde mix aan van vegetarisch en vlees. Geef gerust uw wensen en noden weer en we zullen in samenspraak een voorstel doen dat het beste bij uw groep past. Doorgaans geven we 3 verschillende hapjes, waar we mee rond gaan bij de mensen, of ze op tafeltjes zetten in de zaal.

appetizer devil
bedrijfsfeest hapje kip
pizza bedrijfsfeest
buns oven
afwerking pizza
porchetta bun

Hoofdgerechten

Ons meest geroemde product is natuurlijk de firebread. Deze eigen geïnspireerde versie van pizza laat niemand onbekoord. Met gemak doen we in een basisopstelling 100 stuks per uur. Daardoor is het erg geschikt om -al dan niet in combinatie met onze porchetta buns- grote groepen snel van hun honger te verlossen.
Daarnaast kan u ook geroosterde groenten krijgen, met aangepaste kruiding.

Dranken catering

Ook op een geheel originele en erg toegankelijke manier verzorgt Doppio desgewenst uw dranken catering. Zo werken we met een half-open bar om de losse ontspannen sfeer van een feest te bevorderen, waarbij u naast gewone bediening ook aan zelfbediening kan doen.

bieren bedrijfsfeesten
prosecco en fris

Desserten

In ons aanbod mag het natuurlijk ook niet ontbreken aan dessert. Voor de liefhebbers bieden we huisgemaakte crème brulée of panna cotta aan. We bieden ook een taartenbuffet aan in samenwerking met Tartes de Françoise.