Bedrijfsfeesten

Catering voor bedrijfsfeesten

Organiseren jullie een bedrijfsfeest en zijn jullie op zoek naar de juiste catering? Doppio biedt een verrukkelijke oplossing. Naast onze befaamde firebread en roasted porchetta buns, brengen we ook hapjes uit de houtovens én desserten. Hebben jullie ook dranken nodig? Dat kan.

Doppio staat voor de beste smaken, een ontspannen sfeer en een onberispelijke service. Contacteer ons voor meer info!

Contacteer ons voor een offerte

Appetizers

Onze appetizers variëren een beetje doorheen de seizoenen, en we bieden steeds een gezonde mix aan van vegetarisch en vlees. Geef gerust uw wensen en noden weer en we zullen in samenspraak een voorstel doen dat het beste bij uw groep past. Doorgaans geven we 3 verschillende hapjes, waar we mee rond gaan bij de mensen, of ze op tafeltjes zetten in de zaal.

Hoofdgerechten

Ons meest geroemde product is de firebread. Deze eigen geïnspireerde versie van pizza laat niemand onbekoord. Met gemak doen we in een basisopstelling 100 stuks per uur. Daardoor is het erg geschikt om -al dan niet in combinatie met onze porchetta buns- grote groepen snel van hun honger te verlossen.
Daarnaast kan u ook geroosterde groenten krijgen, met aangepaste kruiding.

Desserten

In ons aanbod mag het natuurlijk ook niet ontbreken aan dessert. Voor de liefhebbers bieden we huisgemaakte crème brulée of panna cotta aan. We bieden ook een taartenbuffet aan in samenwerking met Tartes de Françoise.

Dranken catering

Ook op een geheel originele en erg toegankelijke manier verzorgt Doppio desgewenst uw dranken catering. Zo werken we met een half-open bar om de losse ontspannen sfeer van een feest te bevorderen, waarbij u naast gewone bediening ook aan zelfbediening kan doen. Mag het iets meer zijn? Dan werken we met Bar Nouveau graag iets verder uit. 

Catering bedrijfsfeesten en personeelsfeesten

Doppio’s pizza foodtruck & catering

Doppio foodtruck & catering leent zich als totaalconcept uitstekend voor bedrijfsfeesten. Doorheen de jaren mochten we al openingen, vernissages, bedrijfslunches, bedrijfsfeesten, teambuildings en congressen van catering verzorgen. Grote groepen kunnen zonder probleem kwaliteit bediend worden in korte tijd uit onze pizza foodtruck. Naast pizza hebben we ook een heleboel andere delicatessen uit de oven. Boek ons voor pizza, hapjes, hoofdgerechten en desserten.