Privéfeesten

Catering op jouw privéfeest

Trouwfeest, communie- of lentefeest, babyborrel of verjaardagsfeest?
Voor alle gelegenheden kan je bij Doppio terecht voor lekkere, originele en betaalbare catering.
Zo kan u bij ons terecht voor hoofdgerechten zoals onze pizza’s, maar ook voor hapjes en desserten kunnen wij zorgen. Daarnaast bieden wij ook dranken-catering aan. Onze originele wijze van dranken-catering gaat uit van een losse sfeer, waarbij zowel bediening als self-service mogelijk is.
Een selectie van frisdranken, bieren en wijnen kan in overleg met de klant worden aangepast naar specifieke noden. 

Vraag meer informatie aan

Appetizers

Al onze appetizers worden bereid in onze houtovens en stijlvol geserveerd. We bieden een mix van zowel vegetarische hapjes, als hapjes met vlees. Onze medewerkers gaan rond met de hapjes bij de gasten en zetten ze daarnaast ook uit op de tafels in de zaal. 

Hoofdgerechten

Ons bekendste gerecht is de firebread: een smaakvolle en verfijnde versie van de klassieke pizza. Daarnaast bieden we nog andere originele gerechten uit de houtoven, zoals porchetta buns en ribs. De capaciteit van onze houtovens zorgt ervoor dat wij zowel grote als kleine groepen kunnen bedienen.

Dessert

De ideale feestmaaltijd wordt afgesloten door een ambachtelijke zoetigheid! In ons aanbod mag het dan ook niet ontbreken aan dessert. Wil je graag dessert toevoegen aan je menu? Dat kan. Voor de liefhebbers bieden we huisgemaakte crème brulée of panna cotta aan. We bieden ook een taartenbuffet aan in samenwerking met Tartes de Françoise.

Dranken

Besteed je graag ook de dranken uit? Op een originele en toegankelijke manier kan Doppio jullie feest voorzien van dranken. Zo werken we met een half-open bar om de losse ontspannen sfeer van een feest te bevorderen, waarbij u naast gewone bediening ook aan zelfbediening kan doen.

Mag het iets meer zijn? Dan werken we met ons concept Bar Nouveau graag iets met jou uit.

Catering trouwfeesten, communiefeesten en verjaardagsfeesten

Originele catering voor jouw privéfeest

Doppio catering is een gevestigde waarde in het catering landschap in België. We voorzagen doorheen de jaren al honderden feesten als huwelijken, communie- en lentefeesten, verjaardagsfeesten, babyborrels en doopfeesten van catering. Dit doen we voor zowel grote als kleinere groepen. Wil je graag een brochure ontvangen of meer informatie en een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om ons te contacteren!