Houtoven kopen

Nero

1200 (incl. btw)

Exclusief leveringskosten

buitendiameter 90 cm
binnendiameter 60 cm

London

1500 (incl. btw)

Exclusief leveringskosten

buitendiameter 110 cm
binnendiameter 85 cm

Amsterdam

€2450 (incl BTW)

Exclusief leveringskosten

Buitendiameter 130cm
Binnendiameter 110cm

De traditie van de houtoven

Onze met de hand gemaakte houtovens komen voort uit een traditie die al generaties lang van vader op zoon wordt overgedragen. De Portugese klei, die hét materiaal bij uitstek vormt om in te bakken, braden en roosteren, wordt nauwkeurig met de hand laag per laag aangebracht, tot de oven uiteindelijk haar gewenst vorm heeft. Hierna wordt de klei gebakken en in een roestvrij stalen frame gehesen, die niet alleen ter bescherming dient tegen het Belgische weer, maar ook voor isolatie zorgt. Deze isolatie biedt veiligheid tegen verbranding aan de buitenzijde, en zorgt tegelijk voor een beter warmtebehoud aan de binnenzijde van de houtovens.

Verkocht? Direct geleverd en gebruiksklaar!

Omdat de productietijd van de ovens toch enige tijd beslaat, heeft Doppio ervoor gekozen om steeds stock aan te houden van haar ovens, zodat de klant nagenoeg altijd onmiddellijk kan worden beleverd. Daarnaast is er ook geen verdere installatie of voorbereiding meer nodig, waardoor de eindgebruiker onmiddellijk aan de slag kan gaan.

Speciale bestellingen zijn mogelijk, maar door het artisanale karakter van het product is de lead-time van zulke bestellingen soms wel enkele weken. 

Interesse?

Ben jij, net als ons, volledig overtuigd van de charmes van de houtovens? Neem dan contact met ons op en deel je wensen mee. 

Zit je nog met enkele vragen? Of wil je onze houtovens graag eens van dichtbij bekijken? Stuur ons gerust een mailtje en dan helpen we je graag. 

Contacteer ons