events  galerij  over ons

Houtovens

Nero

1200 (incl. btw)

Exclusief leveringskosten

buitendiameter 90 cm
binnendiameter 60 cm

London

1500 (incl. btw)

Exclusief leveringskosten

buitendiameter 110 cm
binnendiameter 85 cm

Amsterdam

€2450 (incl BTW)

Exclusief leveringskosten

Buitendiameter 130 cm
Binnendiameter 110 cm

HOUTOVEN HUREN?

Wilt u een houtoven huren?
Kijk dan zeker op onze verhuur pagina!

Houtoven huren

Over de houtovens

Doppio’s houtoven van eigen design is het perfecte instrument om een unieke kookervaring te creëren. De Portugese klei, die bij uitstek hét materiaal vormt om in te bakken, braden of roosteren, wordt beschermd door een frame van staal met beschermende coating. Zo is de oven perfect geschikt om de Belgische weersomstandigheden te trotseren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit die een houtoven biedt.

De korte tijd die nodig is voor de oven om op te warmen (minder dan 40 minuten), in combinatie met de uitstekende isolatie, maken dat de gaartijd van veel gerechten erg laag is. Daarentegen kan men natuurlijk ook op lagere temperatuur koken (slow-cooking). De hoge mate waarin de isolatie de warmte vasthoudt is hiervoor ideaal. Man kan namelijk het vuur stoken tot op de gewenste temperatuur en deze lang vasthouden.

Pizza is klaar in minder dan 1 minuut, geroosterd vlees in een oogwenk, brood of tapenade dan weer wat langzamer. Tevens zorgt deze uitstekende isolatie voor een veilige temperatuur aan de buitenzijde van de oven, zodat niemand zich hieraan verbrandt.

De traditie van houtovens

Tools voor de houtoven

De houtoven tot zijn volle recht laten komen doe je best met de juiste tools. 
Of je nu een houtoven van Doppio hebt of een andere houtoven, je zal toch een aantal zaken moeten bezitten om te kunnen genieten van alle mogelijkheden die de houtoven biedt.
Doppio heeft de tijd genomen om enkele van die tools te selecteren en aan te bieden. Neem daarom zeker een kijkje op onze pagina ‘houtoven tools’, misschien zit er voor u wel iets interessants tussen.

Tools voor de houtoven

Showroom bezoeken?

Bezoek onze houtoven showroom te Hoboken.
Maak hiervoor bij voorkeur een afspraak, of kom langs tijdens de openingsuren.

Wil je graag een kijkje komen nemen naar onze houtovens? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Deze is op zaterdagen van 10u tot 17u en op zondagen van 10u tot 16u geopend. 
Let op: in de drukke maanden kan het zijn dat de openingsuren verschillen, of dat er wachtrijen zijn. Neem daardoor zeker contact op voor je komt om zeker te zijn dat je geholpen wordt.

KLIK HIER VOOR MEER INFO