Catering / Foodtruck

Bedrijfsfeesten

Organiseren jullie met het bedrijf een personeelsfeest, de lancering van een nieuw product, een teambuilding of personeelsfeest? Het team van Doppio kan jullie bijstaan bij de organisatie en uitwerking van de catering van jullie bedrijfsfeest. Originaliteit, professionaliteit en kwaliteit zijn daarbij onze sleutelwoorden. Meer weten? Klik dan hieronder of contacteer ons meteen voor onze formules en prijzen.

Catering voor bedrijfsfeesten

Privéfeesten

Ben je bezig met de organisatie van het trouwfeest van je dromen? Een communiefeest voor de plechtige communicant? Of wil je de geboorte van je baby vieren met een babyborrel of doopfeest? Dan mag lekker eten niet ontbreken. Doppio verzorgt jouw feest tot in de puntjes. Van aperitief tot dessert, met of zonder bediening? Het kan allemaal. Contacteer ons meteen voor een offerte.

Catering voor privéfeesten

Doppio: pizza foodtruck & woodfired catering

Privé- en bedrijfsfeesten, kleine en grote groepen

Doppio is een pizza foodtruck en cateraar die originele smaaksensaties biedt uit typische mobiele houtovens. Ons aanbod gaat van pizza’s tot verfijnde porcetta buns en groentenschotels. Ook voor desserten en dranken ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze lekkere gerechten en ongedwongen sfeer zorgen we ervoor dat elk huwelijksfeest, communiefeest, lentefeest en verjaardagsfeest een succes wordt. Ook bedrijfsfeesten verzorgen wij van catering, denk maar aan een bedrijfslunch, productlancering of personeelsfeest.