galerij  over ons

24
apr

Season Kick-off

Seizoen gaat volop in!

De winter blaast zijn laatste adem en de lente is in het land. Dat wil natuurlijk zeggen: tijd voor een heleboel werk voor Doppio. Met een hoop communicanten en enkele vroege trouwers is de agenda meteen goed gevuld.
Hier en daar kan je Doppio trouwens nog eens in het publiek tegenkomen. Zo staan we op 7 mei in Hove voor een Rotary event. Lekkere firebreads en ijskoude prosecco zullen er niet aan mankeren.
Voorts blikken we terug op enkele memorabele momenten in de laatste maand.
De catering op de opening van Pol’s Potten Amsterdam bleek erg geslaagd en leverde enkele mooie foto’s op. Ook de workshop in Contrair met enkele BV’s en hun kids leverde wel wat aandacht op (zie hier: https://instagram.com/p/BSOfGHWhSsN/). Tot slot konden we ons geen beter weer wensen op een aprilse zaterdag om de fotoshoot van onze nieuwe houtovens vlot te laten verlopen.
Het seizoen is officieel begonnen en Doppio is er klaar voor.