events  galerij  over ons

14
sep

Het vuur brandt nog steeds

Met de laatste drukke weekends van het seizoen in het vooruitzicht, lonkt de vrijheid en de terugkeer van normale nachtrust. Doppio is nu dik 15 maanden aan de slag en het charmante foodstalletje van toen is ondertussen wat verfijnder en met inmiddels toch al 3 foodstalls in de vloot brandt het eikenhout elk weekend wel ergens anders. Met de winter voor de deur bereidt Doppio zich ook voor op haar winterse plannetjes, met onder meer de gezellige workshops in het Felix pakhuis, enkele eindejaars- en nieuwjaars-events (voornamelijk voor bedrijven). Kom ons dit weekend nog vinden op HAP herentals, Wild Jo’s Market in Antwerpen of op de Brooikensfeesten in Reet. Pizza, broodjes geroosterde ham en lekkere prosecco zullen er niet aan mankeren!