events  galerij  over ons

25
jul

Doppio zomert lekker voort

Het is hartje zomer en Doppio gaat er volop tegenaan. Elk weekend is er wel ergens een food festival, wat trouwfeesten of babyborrels, en ‘on the side’ nog wat corporate events . We zijn bezige bijtjes die blijven snuffelen aan de verschillende mogelijkheden als ondernemer enerzijds, maar ook in de outdoor cooking scene anderzijds. Hoog tijd dus om de fans een update te geven over de stand van zaken.

Nu de verkoop en verhuur van ovens wat begint te lopen, de workshops eindelijk op punt staan en de verschillende operaties wat ‘smoother’ verlopen, voelt het aan alsof we al ergens staan. Een jaar geleden waren we met twee en was het eigenlijk vakantie, en nu wordt er toch wat gewerkt, in volle drievuldigheid. Hoewel dit soms lange weekends met weinig slaap betekent, voelt het toch goed aan, en krijgt het ondernemen wat schwung. Wat meer routine in bepaalde zaken en regelmatig samenkomen brengt schot in de zaak en dat vertaalt zich op verschillende manieren in vooruitgang. Hoewel de verschillende paden nog betast en besnuffeld worden, klimmen we langzaam op, en dat is uiteindelijk toch het doel van de zaak. Nieuwe uitdagingen doen zich voor en de zin om door te doen is zeker aanwezig. Zoals meestal hebben ook wij met ups en downs te kampen gehad, maar hielden het hoofd hoog, en dachten aan de toekomst. Dat blijkt nu toch te lonen, en vertaalt zich op verschillende gebieden in -sta me toe- een zeker succes. U zal dan ook nog van ons horen, one way or another.

Recente media aandacht in Elle (zie foto), en binnenkort ook nog eens in Libelle doen dan ook deugd. Waardering voor hard werk geeft kracht en motivatie om er des te harder te voor te blijven gaan. Niet alleen geeft de media-aandacht een ego-boost, het schreeuwt Doppio de wereld in, iets dat we alleen maar kunnen toejuichen. Naast de gratis reclame worden we er ook aan herinnerd worden waarom we eigenlijk de lange uurtjes aan het kloppen zijn, en dat er ergens een luisterend oor is naar ons verhaal.

Omdat we uiteindelijk ook gestart zijn uit een passie voor koken is dit facet ook belangrijk. Vandaar dat we toch op zoek blijven gaan naar nieuwe lekkernijen die we kunnen incorporeren in ons concept, zonder waarde te verliezen in wat we voorlopig toch al leken goed te doen. In het licht hiervan zijn de broodjes met geroosterde ham een schot in de roos gebleken. Afgelopen weekend voegden we aan onze huis-gemaakte truffelsaus ook de honing-mosterdsaus toe, wederom uit eigen keuken. Ook hier konden de smaakpapillen van onze fans wederom geprikkeld worden. Ongeacht waar we heengaan, het experimenteren met eten blijft voor mij een van de belangrijkste drijfveren om energie en tijd te blijven steken in Doppio.

Hou de food festivals, de kranten en blogs, maar ook facebook in het oog; wij zullen er zijn.

Cheers

doppio houtovens media