galerij  over ons

houtoven Antwerpen
03
feb

Opening pop-up winkel Grand Bazaar

Doppio opende vandaag, 03/02, haar pop-up winkel in de Grand Bazaar te Antwerpen. Hoewel het toch geen makkelijke opdracht bleek om de winkel op korte tijd ingericht te krijgen, slaagden we er toch in om dit op minder dan 2 dagen te verwezenlijken. Enkele eerste nieuwsgierigen toonden zich enthousiast bij het zien van onze eigengemaakte houtovens. Het viel ons op dat velen onze ovens nog steeds zien als “pizzaovens”. Uiteraard kan je hier heerlijke pizza’s in bakken, maar zo’n oven biedt onnoemelijk veel meer mogelijkheden. Het is jammer dat we dat in het pand van de Nieuwe Natie niet mogen demonstreren, maar gelukkig hebben we toch de beeldschermen en een zeer gevarieerd houtovenkookboek om ons verhaal tot bij onze klanten te brengen. 

Alleszins, met een goed gevuld werk-weekend voor de boeg zijn we dan ook blij dat we deze met een gerust hart aan de weekend-drukte kunnen blootstellen. Het promotie-event van zaterdag, dat net buiten de Grand Bazaar zal plaatsvinden, staat met stip in onze agenda, en ook voor zondag (DiMange) zijn de nodige voorbereidingen getroffen. Heel wat vrienden en familie hebben toegezegd en Doppio is klaar voor de stormloop!